Økologisk make-up bliver stadig mere populært som et alternativ til de produkter, mange kvinder bruger til deres hud hver dag. Make-up indeholder ofte kemikalier, som kan irritere huden, men certificerede økologiske produkter undgå parabener og andre almindeligt forekommende konserveringsmidler.

Certificerede økologiske produkter er også etisk indkøbt og produceret, og ofte fri for dyreforsøg, hvilket gør dem lidt dyre, men en bedre investering på sigt for dig selv og miljøet.

Vi har listet 8 certificeret produkter:

  1. Odylique Essential Care Organic Mineral Lipstick:

eclipstickraspberrycoulis-ecolove-dk

Organisk og vegansk,- denne langvarige formel tørrer ikke læberne ud, takket være de vigtigste fugtgivende ingredienser: shea og jojoba smør. I modsætning til nogle læbestifter, der forlader de velkendte linjer omkring munden. Vores favorit er “Fig Fondant. Farven supplerer fyldigere læber og supplere smokey eye make-up til et aften look.

Certificeret af Soil Association

2. Inika Certified Organic Liquid Foundation:

inika-liquid-ecolove-dk

Denne foundation er ideel for de fleste, der leder efter fuld dækning. Lavet af 76 procent certificeret økologiske ingredienser. Den har en cremet konsistens, men sætter sig hurtigt, så sørg for at arbejde den hurtigt ud i ansigtet. Formlen sikrer jævn dækning og holder godt under puder.

Certificeret af O.F.C Australien

3. Inika Mineral Foundation Powder:

inika-mineral-foundation-powder-ecolove-dk

Den certificerede veganske puder er tyk og sikrer en fremragende dækning, sidder jævnt på toppen af din foundation eller blot som puder. Den kommer også med en SPF15 til dem som er på udkig efter make-up til brug i varmere klimaer. Inika puder og foundation arbejde godt sammen og skaber et flot finish for et mere poleret look.

Certificeret af O.F.C Australien

4. Ilia Radiant Translucent Powder:

ilia_moondance-ecolove-dk

Denne puder er et godt valg til sommeren, da det har SPF 20. Den er fremstillet af 40 procent organiske ingredienser, der påføres via en blød veganer syntetisk twist-up børste, der ikke irriterer huden. Dette design gør den til en kompakt værktøj, der let kan opbevares i håndtasker.

Certificeret af USDA Organic

5. Green People Mineral Powder Blush:

greenpoepleblush-ecolove-dk

Let at anvende, og de dybe farver fremhæver kindben og komplimenter blegere hudtoner. Talkum-fri formel gør lagdeling nemmere og er velegnet til dem, der er tilbøjelige til eksem og acne. Den har også SPF 15, hvilket giver ekstra beskyttelse til følsom hud og kommer i to nuancer: Rose og Peach.

Certificeret af ECO CERT Organic

6. NATorigin lengthening Mascara:

natorigin-ecolove-dk

Denne hypoallergen mascara separerer vipperne jævnt og forlænger dem på samme tid, hvilket resulterer i et naturlig udseende. Børsten er slank og elegant, hvilket gør denne hurtig og let at anvende. Det er et godt valg til dem med følsomme øjne og kontaktlinser-linser brugere, da de naturlige ingredienser ikke forårsager irritation.

Godkendt af Allergi UK og certificeret af Ecocert Greenlife

7. Lavera Natural Mousse Foundation:

lavera-natural-ecolove-dk

En meget let, cremet formel, der giver en lettere tekstur. Denne foundation sidder godt på fedtet hud og skaber en mat finish. Formlen anvendes let ved hjælp af fingre, hvilket gør det et godt valg for dem, der ønsker en opfriskning i løbet af dagen. Den fås i tre nuancer: elfenben, honning og mandel.

Certificeret af BDIH

8. Vapour Stratus Instant Skin Perfector:

vapour-ecolove-dk

I den lidt dyrere ende af skalaen, men til gengæld er denne primer drøj i brug. Den voksagtige pind glider let over huden for at skabe en dugfrisk, strålende glød og kan bæres alene for et naturligt look. Ingredienserne er 70 procent økologisk og 30 procent mineraler og essentielle olier.

Certificeret af Organic Trade Association

Forfatter: Reaktionen på ecolove.dk

Kilde: The Independent