42°Raw er en moderne fortolkning af plante-baseret kost hvis vision er at ændre den måde, moderne mennesker spiser og tænker på mad. Et koncept, der omdefinerer moderne sund kost.

Tanken bag Rawfood, er, at fødevarer skal serveres i dens mest naturlige tilstand, uden sukker, mælkeprodukter og konserveringsmidler. Mange vitaminer, mineraler og enzymer dør når man opvarmer sin mad, og det er dem man ønsker at bibeholde når man spiser rawfood

Rawfood er en vegetarisk (uden kød) og vegansk (uden produkter fra dyr) type mad, som ikke bliver varmet over 42 grader, for at bibeholde de sunde næringsstoffer fra planteriget. Rawfood handler om, at maden er af god kvalitet, økologisk og i det hele taget nærerende for kroppen.

42raw

Rawfood skal være let tilgængelig

Bevidstheden omkring sundheden ved rå mad, vokser over hele verden, og det er restaurantens mål at gøre maden let tilgængelig. De ønsker at gøre maden mere lækker, attraktiv og let tilgengængelig for mennesker som ønsker at spise og drikke plantebaseret.

42°Raw er Københavns mest kendte rawfood-bar og er et mekka af lækre retter og farvestrålende juicer og smoothies. Menukortet er fuld af farverige råvarer, og derudover kan du få glutenfrit brød.

42°Raw4

For at gøre maden endnu lettere at få fat i, så kan du bestille din mad online på diverse take-away-sider.

Besøg 42°Raw og få et vitaminboost på

Pilestræde 32
1112 København
Web: www.42raw.dk

Kilder: http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/42-raw (28, april, 2014)

http://42raw.dk/#about

42°Raw Waterfront – Opening Reception from 42raw on Vimeo.