Den danske mad-iværksætter Claus Meyer gør det godt på den anden side af Atlanten, og har fornylig modtaget endnu en rosende anmeldelse, for sit nordiske køkken.

Meyers mad koncept i den statelige skelsættende Vanderbilt Hall, på Grand Central Terminal i New York, er blevet godt modtaget af den amerikanske befolkning.

Bygningen er en fødevare hal, ikke et marked, og maden kan enten nydes på stedet eller tages med som take away food. Meyers Bageri, sælger dansk kvalitets brød, kager og sandwich.

Forretningsmanden står yderligere bag to andre madsteder i den pulsernede storby, restauranten Agern og hotdog-butikken Danish Dog, som anmelderen Steve Cuozzo for kun nogle måneder siden erklærede for byens bedste i New York Post.

Læs også: Meyer´s madhal på Manhatten!

Fælles nævner for de 3 madsteder, er det danske og nordiske køkken, samt den danske hygge som man kan fornemme, når man besøger stederne.

Forfatter: Redaktionen på ecolove