Ønsker du at prøve nogle nye skønhedsprodukter i år. Overvejer du at skifte dine sædvandlige produkter ud med nogle nye, der samtidig er rigtig gode for dig, godt for planeten og udviklet af kvinder?

Her giver vi dig et bud på 10 nye grønne skønhedsbrands udkommet sidste år, som vi forudsiger, vil blive store i 2018/19. Disse semi ukendte brands blev udklækket af nye mødre og kvinder, med kroniske hudlidelser, den vestlige medicin ikke har kunnet knække, -disse kvinder har rødder lige fra Spanien til Afrika og Portland.

Hvert enkelt produkt er lavet med helt naturlige, sikre samt ikke-giftige ingredienser. Med detaljer du selv vil elske eller som gaver til venner. De fantastiske dufte, teksturer og vigtigst af alt, effekten af ​​disse produkter vil fange og inspirere dig til at tænke over hvad du fremover vil smører på din hud.

Ayuna LESS IS BEAUTY

Dette brand blev kreeret af to veteraner indenfor skønhedsbranchen baseret i Spanien; kemiker Isabel Ramos og Begoña Sanjuan, en ekspert inden for produktudvikling, spa- og wellness-behandlinger og æstetiske behandlinger. Sammen med deres kombinerede erfaring fra over 40 år skabte de den ultimative skønhedslinje i effektivitet, luksus og bæredygtighed.

Ayuna LESS IS BEAUTY
Ayuna LESS IS BEAUTY

The Nue Co 

THE NUE CO.
THE NUE CO.

Enkelhed definere dette økologiske og wildcrafted brand. Hvis du ofte føler dig overvældet af valg, tilbyder dette mærke kun få produkter til ansigt og krop samt to wellness-te. Kreeret af den certificeret vestlige herbalist og holistisk wellnessfortaler, Allison Roman, er Kaliks håndlavet i små partier for at sikre, at produkterne er lige så friske, som de er effektive. Siden Roman skabte brandet, som svar på at håndtere sine egne kroniske hudproblemer, er denne linje særlig god til dem med ekstremt følsom hud, eksem og / eller acne.

Kaliks Collective
Kaliks Collective

Cleo & Coco

Dette nye brand, Detox Dust er en utrolig multitasker. Grundlæggeren Suzannah Raff kalder det “tørt brusebad”, fordi du kan bruge det hele over din krop til at absorbere fugt og fjerne lugt, hvordan tør shampoo virker til dit hår. Omtale af, Detox Dust kan også bruges som tør shampoo, og nogle kunder rapporterer endda om at bruge det på deres ansigter for at absorbere overskydende olie. The Dust parrer også vidunderligt med Cleo & Coco’s Charcoal Detox Deodorant. Hver kan bruges separat for at afværge underarm lugt, men parret sammen, de er en virkelig kraftig stink-eliminering combo.

Cleo Coco
Cleo Coco

Live Botanical

Herbal hudpleje er ikke noget nyt, men dette guddommelige duftende brand er noget særligt. Ved hjælp af plantearomaer fra hele verden bruger grundlægger (og trænet herbalist) Carolyn McRory ingredienser, der både høstes bæredygtigt og lokalt produceret. Produceret i små  batches i Portland, Oregon, er Live Botanical sikker på at tiltrække fans  med sine flot teksturerede balsam, cremer, olier og spray.

Live Botanical
Live Botanical

Meant

Hvis du ikke har bemærket det, er enkelhed og multitasking store tendenser, der opstod i 2017 -2018. Denne produktlinje har beggedele, den er nem at bruge og familievenlig, og  alligevel giver den en følelse af luksus. Dybest set kan du få alt, hvad du måske har brug for fra brandets fem helt naturlige produkter, herunder The Do It All Wash (kropsvask, shampoo osv.) Og The Absolute Balm (ingen forklaring nødvendig). Den minimalistiske emballage og enkle dufte er indbydende for hele husstanden.

Meant
Meant

Kelia Skincare

Enhver, der elsker et godt naturligt skønhedsprodukt ved, at hvor det kommer fra, er næsten lige så vigtigt som hvad ingredienser det indeholder. Etikken om bæredygtig indkøb er enorm i den grønne skønhedsverden, så hver gang vi møder et brand, der giver tilbage, er vi interesserede. Kelias superstar ingrediens er kigelia africana, et fantastisk frugtekstrakt, der er temmelig usædvanligt på det amerikanske hudplejemarked. Og Kelia Skincare’s engagement i at give tilbage er lige så imponerende som dets nærende formuleringer: Brandet lover “at støtte de samfund, der leverer vores vigtigste ingrediens. Vi har til hensigt at etablere og opretholde relationer med lokale leverandører, der gør det muligt for os at gå direkte til kilden, Kigelia Africana med ansvarlighed og på en måde, der er mest til gavn for lokalsamfundene. ” Du kan føle dig godt tilpas med at støtte brugen af Kelia, ligesom din hud vil.

Kelia hudpleje
Kelia Skincare

Kosås

Måske du allerede har hørt om Kosås læbestifter, som er elskede af skønhedsredaktører, makeup-artister og kendte personer. Men i slutningen af sidste år tilføjede virksomheden blush og highlighter til linjen med praktiske paletter. Teknisk set er dette ikke et nyt brand, men det er et stort spring fra kun at producere læbestifter (og endnu flere produkter fra brandet er på vej, hvilket er meget gode nyheder). Cremeformlerne er glatte og rige, og pulverne er nemme at blande og påfører. Hver detalje, fra formulering til emballage, er dekadent og sjov og lækkert.

Kosas makeup
Kosas makeup

SaltyGirl Beauty

I 2016 lancerede søstrene Leah Robert og Sarah Kelly en beautybutik i Biddeford, Maine, lige efter at Sarah kæmpede med brystkræft under sin graviditet. Hendes behandling og helbredelse fik søstrene til at indse, hvilken indflydelse make up kan have på en persons humør og behovet for sundere skønhedsprodukter. I september 2017 tog søstrene skridtet videre og lancerede deres egen linje SaltyGirl Beauty med naturlig og økologisk make up samt bodycare. Ud over at blive smuk, med sund makeup, går en del af provenuet fra produkterne til Foundation4Love oprettet af Salty Girls for at støtte folk, der går gennem kræftbehandling.

Salty Girl Beauty
Salty Girl Beauty

Ambar Beauty

Med det vildt populære skønhedsbrand Moss Skincare, besluttede grundlægger Celestyna Higgins at lancere sin søsterlinie Ambar Beauty efter at være blevet mor. Hvert element i denne effektive 4-delt kollektion er beregnet til at fungere som en multitasker, eller bruges i kombination til interaktiv, forbedrede resultater. Den oprindelige idé kom, da Higgins lige havde født og næppe havde tid til at vaske hendes ansigt, så hun startede med Micellar Cleansing Essence, et blidt, men kraftigt rensende vand, der i grunden er et ansigtsvask og en toner i én. Den skønne ( helt naturlige) kollektionen omfatter også den lyseblå Hydrating Mineral Gelee, The Soothing Moisture Fluid og Daily Antioxidant Primer.
Bare rolig, Moss Hudpleje bliver på markede og disse to brands arbejder rigtig godt sammen.

AMBAR by Moss
AMBAR by Moss

Forfatter: Redaktionen på ecolove