TAKE ME HOME er en god nyhed for alle der er på farten, og for dem som ønsker færdig-mad af yderst god kvalitet.

John Danielsson som er ejer og daglig leder af TAKE ME HOME, kombinerer sine erfaringer fra restaurations branchen og sin uddannelse som produktudvikler. Hos TAKE ME HOME bliver maden fremstillet som på en restaurant, men bliver solgt til kunden igennem gros salg.

En appelsinmarmelade skal smage af appelsin

Alle produkter er økologiske og af god kvalitet, TAKE ME HOME sørger nemlig for at bruge sunde og nærende indgredienser i sine produkter. De ønsker at producerer mad så ukompliceret og smagsfuldt som muligt. Som John Danielsson siger: ‘En appelsinmarmelade skal smage af appelsin’.

Måltiderne hos TAKE ME HOME tilberedes i køkkenet hvorefter de afkøles og pakkes, så du kan varme dem derhjemme. 

John Danielsson skriver på sin hjemmeside, at han ønsker at få den maksimale smag ud af produkterne, hvilke er af yderst god kvalitet:

‘Idéen bag TAKE ME HOME er at bruge sunde nærende ingredienser i produkterne. Alt vi fremstiller er økologisk og vi sørger for, at det er af god kvalitet. Vores dyd er, at producere på en så ukompliceret måde med det mål for øje at få den maksimale smag ud af produkterne. Det gælder for vores catering og sides-produkterne (marmelade, chutney, kompot, romescosauce og syltede løg). En appelsinmarmelade skal smage af appelsin. Det inspirerer mig at kunne tilbyde gennemtænkte økologiske produkter. Alt vi serverer er uden tilsætningsstoffer, men holdbare.’ – skriver han.

TAKE ME HOME ligger på:

Nordre Fasanvej 162 st. th.,

2000 Frederiksberg 

Web: http://take-me-home.dk/

Kilder:

http://take-me-home.dk/om-take-me-home/

http://www.gogreencopenhagen.dk/gogreencopenhagen/steder/spise/takeaway/take-me-home/?cat=1539