MMS – Master Mineral Solution er et oxidationsmiddel, der dræber patogener og ødelægger giftstoffer. Når disse reduceres eller elimineres i kroppen, kan kroppen fungere ordentligt og dermed heler den selv

Jim Humble manden bag MMS, opdagede nærmest ved et tilfæde i 1996 klordioxid fantastiske egenskaber, mens han var på en guldmineekspedition i Sydamerika. Da Jim´s medarbejdere blev alvorlig syge af malaria, begyndte han at give dem vand tilsat klordioxid for at rense vandet – Jim erfarede dagene efter at hans medarbejder begyndte at blive raske. Denne opdagelse besluttede han sig for at forske mere i, og resultatet blev til udviklingen af MMS.

Jim Humble sagde ofte: “Kroppen helbreder sig selv”. MMS baner vejen, så kroppen kan gøre netop dette.

Siden dengang har det vist sig at genoprette delvist eller fuldt ud helbrede hundredtusindvis af mennesker, der lider af en lang række sygdomme, herunder kræft, diabetes, hepatitis A, B, C, borreliose, MRSA, multipel sklerose, Parkinsons, Alzheimers , HIV/AIDS, malaria, autisme, infektioner af enhver art, gigt, forhøjet kolesterol, sure opstød, nyre- eller leversygdomme, ømhed og smerter, allergier, urinvejsinfektioner, fordøjelsesproblemer, forhøjet blodtryk, fedme, parasitter, tumorer og cyster, depression, bihuleproblemer, øjensygdomme, øreinfektioner, denguefeber, hudproblemer, tandproblemer, problemer med prostata (høj PSA), erektil dysfunktion, og listen fortsætter.

Dette er langtfra en udtømmende liste. Jeg ved, at det lyder for godt til at være sandt, men ifølge feedback, Jim Humble har modtaget i løbet af de sidste 20 år, tror jeg, det er sikkert at sige, at MMS har potentialet til at overvinde de fleste sygdomme, som menneskeheden kender.

Klordioxidopløsning også kendt som MMS (Master Mineral Solution) er lavet af natriumchlorit 28% (22,4 natriumchlorit 5,6% inerte salte og resten vand) og en syreaktivator (normalt 50% citronsyre ).

Det anbefales selv at lave MMS, og opskriften finder du på Jim Humble´s web. Det kan købes på nettet – jeg har selv taget dråberne (1:1) siden sommeren 2023. Da jeg ikke lider af nogen kroniske sygdomme, tager jeg dem udelukkende forbyggende. Jeg tager dem når jeg føler for det; nogle gange i 1-2 uger og så en pause på 1-2 måneder.

Dråberne skal mikses i et rent glas og det er vigtigt ikke at bruge metal! Dråberne 1:1 tilsættes et rent glas, og skal aktiveres i 3 minutter inden der tilsættes rent vand. Herefter skal det drikkes indenfor 30 sekunder da effekten hurtig aftager.

Hvor mange dråber?

Det er individuelt – om man bruger det forbyggende eller for at bekæmpe sygdom – man må mærke efter. Jeg anbefale at læse hans bog og se dokumentaren “Understanding MMS” herunder og de 2 video, med folk som deler deres erfaringer omkring brugen af MMS inden man begynder at indtage MMS.

Understanding MMS

Everything you always wanted to know about Chlorine Dioxide

Kilde: JimHumble.co

Forfater: Redaktionen på ecolove