Cleanyst-apparatet er målrettet den voksende bevægelse mod affald ved at skabe rengøringsprodukter derhjemme med en minimal mængde plastik

En Amerikansk virksomhed, Cleanyst har skabt et hjemmeapparat, der fremstiller specialfremstillede rengørings- og hygiejneprodukter. Maskinen minimerer dit plastiske forbrug til gavn for både miljøet og din pengepung, fortæller virksomheden.

Cleanyst er en del af en voksende tendens med nul-affald i detailhandlen, der inkluderer hjemmelavede rengøringsmidler og andre produkter. Virksomheden siger, at de adskiller sig fra sine konkurrenter ved at give folk mulighed for at “udnytte det fulde potentiale i koncentrater” ved at fremstille en produktionslinje af kvalitetsprodukter.

Deres apparat, som Cleanyst sammenligner deres produkt med lignedene produkter som Nespresso med hensyn til brugervenlighed, og kan levere et færdig produkt på blot få minutter. Den bruger en genanvendelig beholder, vand og pakker med koncentrater sendt af virksomheden. Affaldet er minimalt, og pakkerne kan genanvendes.

Virksomheden nåede for nylig sit vigtigste finansieringsmål på Kickstarter. Alle som har støttet projektet, modtager deres egne Cleanyst-maskine i december.

Gør-det-selv-rengøringsmidler, sæber og andre produkter er blevet en grundpille i bevægelsen mod affald. Cleanyst forsøger at adskille sig selv ved at erstatte færdig produkter og gøre det nemt og overskueligt for forbrugerne at lave deres egne.

Kilde: www.cleanyst.com

Forfatter: Redaktionen på ecolove