Teamet bag Relæ, med Christian F. Puglisi og Kim Rossen i spidsen, kastede sig for et par år siden over at ville levere kvalitetsmad til de lokale Nørrebro’ere. Resultatet blev Manfreds – Københavns første  naturvinbar og verdens (nok) eneste grøntsagsfokuserede restaurant, som er berømt for sin tatar.

Fokus ligger på rustik hverdagsmad, hjulpet på vej af moderne teknikker og råvarer af højeste kvalitet, som vi henter hjem i samarbejde med Relæ. Økologisk og biodynamisk grønt fra Kiselgården og Birkemosegaard, okse fra Mineslund, gris fra Hindsholm, lam fra Havervadgaard, kyllinger fra Hegnsholt og urter fra skoven.

Det økologiske Spisemærke i Guld
Det økologiske Spisemærke i Guld

Adresse:

Jægersborggade 40
2200 København N
Tlf.: 36 96 65 93
Booking: [email protected]
E-mail: [email protected]
Web: manfreds.dk