Raw chokoladekage

Raw food / rå fødevarer er helt uforarbejdede fødevarer eller sagt simpelt, mad du spiser på den måde du får det fra naturen. Den ubehandlede måde uden varmebehandling (ikke over 48oC) (madlavning, pasteurisering) eller brug af kemikalier (blegning, tilsætningsstoffer, etc.). Naturligvis er gærede fødevarer også betragtet som et raw food – kefir, ost og andre mejeriprodukter naturligt fremstillet af frisk mælk.

Raw chokoladekage

 6 personer

 15 minutter & 2 timer på køl

Ingredienser

  • 2 dl kokosolie
  • 2 dl grofthakkede paranødder
  • 2 dl raw kakaopulver
  • 1 knivspids himalaya salt
  • 10 dl dadler (udblødt i vand i en time)

Pynt:

  • 1 dl kokosmel
  • 1 dl gojibær

Fremgangsmåde

  1. Blend dadlerne til en dej, eller mas dem godt med dine hænder.
  2. Tilføj resten af ingredienserne.
  3. Form dejen i en form eller tallerken til den er omkring 3 cm. høj. Sæt den på køl.
  4. Drys kagen med pynten og skær den ud inden den serveres.